Verzending

Oolong thee van House of Oolong wordt inmiddels verzonden naar meer dan 20 landen! Onze pakketten zijn zo compact mogelijk om de kwaliteit van de thee te kunnen waarborgen en de impact op het milieu te verminderen. Wij versturen alle pakketten vanuit Nederland en gebruiken zoveel mogelijk materiaal dat gerecycled kan worden.

Binnen Nederland

In Nederland verzenden we je pakket gratis, zonder extra kosten. We maken gebruik van brievenbuspakketten om deze snel en makkelijk te versturen. De pakketten passen door de brievenbus. Je hoeft er niet thuis voor te blijven en je ontvangt de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgd.

Je kunt er ook voor kiezen je bestelling te verzekeren, tot een inkoopwaarde van € 500,-. Deze extra optie is er voor grotere bestellingen, of voor als je het fijn vindt. De extra kosten zijn € 4,- per bestelling. 

Bij grotere hoeveelheden kunnen we andere pakketten gebruiken, die niet door de brievenbus passen.

Wij doen ons best jouw pakket zo snel mogelijk te versturen. Dat is meestal binnen één werkdag. Zodra je pakket is verstuurd krijg je per e-mail een bevestiging met de Track & Trace code van je pakket. 

Buiten Nederland

We verzenden onze Oolong thee ook naar andere landen. In het overzicht hieronder zie je naar welke landen we de thee versturen. Naar het buitenland verzenden we jouw pakket standaard met Track & Trace. De bestelling is verzekerd. De verzendkosten verschillen per land en deze worden bij het aankoopbedrag opgeteld in de check-out. Zo zie je altijd voor je betaalt, welke kosten je hebt.

➡️ Verzendingen naar landen binnen de Europese Unie zijn standaard verzekerd tot een inkoopwaarde van € 500,-. 

➡️ Verzendingen buiten de Europese Unie zijn standaard verzekerd tot een inkoopwaarde van € 200,-. 

Wij verzenden naar de volgende landen:

 Land

Kosten

Duur verzending*

🇧🇪 België

€ 5,-

1 - 2 dagen
🇨🇦 Canada
€ 27,-
5 - 6 dagen
🇩🇰 Denemarken
€ 11,-
2 - 3 dagen
🇩🇪 Duitsland
€ 5,50
2 - 3 dagen
🇫🇮 Finland
€ 15,50
2 - 4 dagen
🇫🇷 Frankrijk
€ 10,50
2 - 3 dagen
🇬🇷 Griekenland
€ 22,-
3 - 6 dagen
🇮🇪 Ierland
€ 15,-
2 - 3 dagen
🇮🇹 Italië
€ 12,-
3 - 5 dagen
🇱🇺 Luxemburg
€ 8,-
4 - 6 dagen
🇳🇱 Nederland Gratis 1 - 2 dagen
🇦🇹 Oostenrijk
€ 10,50
2 -3 dagen
🇵🇱 Polen
€ 15,50
2 - 5 dagen
🇵🇹 Portugal
€ 13,50
3 - 5 dagen
🇸🇮 Slovenië
€ 16,50
3 - 5 dagen
🇪🇸 Spanje
€ 12,-
3 - 5 dagen
🇨🇿 Tsjechië
€ 12,50
3 - 5 dagen
🇺🇸 Verenigde Staten
€ 25,-
3 - 6 dagen
🇸🇪 Zweden
€ 15,50
2 - 3 dagen
🇨🇭 Zwitserland
€ 18,-
2 - 3 dagen

 

Staat jouw land er niet bij? Stuur ons een berichtje via de contact pagina en wij zorgen ervoor dat de optie er bij komt. 

Disclaimers

  • *We hebben helaas geen invloed op de snelheid van de verzending. De tijden hierboven zijn een indicatie van de tijd waarbinnen pakketten gemiddeld naar het land van bestemming worden verstuurd. Factoren zoals lokale feestdagen, afhandeling bij de douane, stakingen en andere bijzondere gebeurtenissen kunnen voor vertraging zorgen. Mocht het erg lang duren, laat het ons dan even weten. 
  • Bij een verzending naar andere landen kan het voorkomen dat je pakket niet te volgen is via Track & Trace, dit heeft te maken met de systemen van de lokale vervoerder. 
  • Tijdens drukke perioden, zoals de feestdagen, kan het voorkomen dat het langer duurt voordat je pakket aankomt. Via je Track & Trace code kun je zien waar deze op dit moment is.